Dobro izdelana poceni spletni trgovini?

Odločitev za postavitev poceni trgovine na spletu gotovo ni enostavna izbira. Preden se odločite za ta podvig se pozanimajte, če so vaši izdelki iskani na trgu.

  • Kaj je tisto kar bi zanimalo vaše kupce?
  • Je vaš izdelek dovolj unikaten in avtentičen?
  • Resnično ponuja nekaj novega?

V tem članku bomo na izdelavo spletne e-trgovine pogledali s strani obiskovalca/potencialnega kupca. Začeli bomo na samem začetku, kaj oseba prvo opazi ko obišče spletno stran, ter do konca opisali/preučili obnašanje morebitnih uporabnikov vašega spletnega mesta. Ne bomo samo preučili vseh podrobnosti izdelave spletne strani, dodali bomo tudi nekaj nasvetov, ki bodo postavili močne temelje za vaše poslovanje z e-trgovino na spletu.

Poceni spletna trgovina

Vzdušje spletne trgovine

Ste že kdaj vstopili v trgovino, ki je neorganizirana, ne diši in ima neprijetno vzdušje? Po drugi strani ste pa gotovo že vstopili tudi v trgovino, ki je bila čista, prostorna, organizirana in je dajala prijetne občutke? Prepričani smo, da bi se odločili za nakup izdelka v čistejši trgovini. Prvi vtis je ključnega pomena. Vsako podjetje mora najprej pomislit o svojem dizajnu in videzu. Prav tako mora razmislit o glavnih barvah, ki bodo povezovale stran, itd. Bolj urejena in prijetna na pogled bo vaša spletna trgovina, bolj bo sporočala uporabnikom svojo kredibilnost.

Če obiskovalci ob obisku vašega mesta ne rečejo »vau« (na dober način), vaša stran potrebuje dodatno obdelavo. Vsak piksel, oblika in reprezentacija je glavna sestavina dobre kohezije strani. Predlagamo vam, da najamete dobrega oblikovalca spletnih strani in se o svojih željah posvetujejo z izkušenimi strokovnjaki, ki imajo za seboj mnoga leta uspeha. Predlagamo vam tudi, da si pogledate že uspešne internetne e-trgovine in si zamislite kako bi lahko svojo naredili na unikaten način, a bi še vedno spominjala na tiste uspešne.

cenik spletne trogvine

Hitrost odpiranja trgovine

Druga stvar, katero boste opazili kadar obiščete novo spletno mesto je sama hitrost. Nalaganje strani ne sme trajati več kot sekundo ali dve. Prej ko so informacije dostavljene uporabnikom, boljše bo za vaše podjetje. Hitrost nudi topel občutek varnosti in povečuje prodajo podjetjem. Z izboljšanjem hitrosti se bo izboljšala tudi stopnja konverzije spletne strani. Morda se vam sekunda ne zdi veliko a lahko pomeni veliko izgubo. Ne podcenjujte vpliva hitrosti na uspešnost izdelave spletne trgovine. Če menite, da je vaša stran prepočasna potem vam svetujemo, da se pogovorite s strokovnjakih o možni preobrazbi strani. Prav tako hitrost omogoča, da stranke hitro najdejo tisto kar iščejo. Današnji stil življenja nam onemogoča počasno življenje, vse poteka s svetlobno hitrostjo. Zelo uporabni so tudi filtri za iskanje izdelkov. Ti filtri vam omogočajo hitrejšo pot do tistega kar resnično iščete.

Slike! Slike! Slike! Ne moremo vam poudarit kako pomembne so dobre slike. Vsem bodočim strankam izdelave spletne trgovine predlagamo, da najamejo dobre fotografe, da bodo izdelki kolikor se da reprezentativni. Slika je tista, ki bo povedala največ o vaših izdelkih. Nenazadnje vsi kupujemo z očmi.

Več info na Multimedija.net